b9a5b88aba28530240fd6b2201d8ca04

tala fou

Matagofie Isi Fa'aogaina ole Fa'avevela Fa'avevela!

talafou-2-1I le taimi nei, o faʻaoga manino mo faʻamafanafana faʻaaogaina o taʻaloga taʻaloga, aso kiona, sopo i fafo.Ae ou te mate o nisi o faʻaoga e te mauaina i luga o lenei lisi e ono faateia ai oe!

1. Mo faʻalavelave faʻafuaseʻi, ou te teuina se taga faʻamafanafana lima i totonu o laʻu taavale.Afai e pa'ulia i se aso malulu, e mafai ona e afifiina i se ie po'o se solo pepa (aua le tuu sa'o i lou pa'u) ma pipii i lalo o lou tapuvae po'o lou gutu e puipuia ai le maalili.

2. Taofi lau kofe ia mafanafana po o lau vai mai le malulu i se aso malulu e ala i le pipii o se lima mafanafana i le va o le fagu ma se ituaiga o coozie.

3. Fa'aaoga mea fa'amafanafana lima po'o tamatamaivae e fa'agogo ai seevae susu, totini po'o mittens.

4. Tuu i totonu o lau ato moe pe a tolauapi i po malulu mo le vevela faaopoopo.Ina ua ou alu i le ato faafafa i Colorado ia Oketopa, e le'i i ai sa'u ato moe e sili le malulu ma na GALUE lo'u lima ma ou tamatamaivae ma o'u tamatamaivae malulu na taofia a'u i luga i le po atoa.

5. A uma ona e faʻaogaina lou lima poʻo lou tamatamaivae faʻamafanafana, e mafai lava ona e faʻaogaina e faʻafefe ai le susu aua o loʻo aoina mai le okesene!Tu'u lau telefoni po'o isi mea fa'aeletonika?Taumafai e fa'apipi'i i totonu o se ato o lo'o iai ni fa'amafanafana lima fa'aaoga i totonu!

6. tiga ulu po'o migraine?Afifi lou lima mafanafana i se ie taele po o se ie vaivai ma taofi i luga o lou ulu.E tatau ona tu'uina atu le aofa'i tutusa o le toomaga e pei o se mea fa'avevela.

7. I le faaopoopo atu i le fesoasoani i le ulu poʻo le ulu, faʻaoga lima mafanafana mo le gaʻo poʻo le tiga o maso!Manatua, aua ne'i pipi'i sa'o i lou pa'u.

8. Mo tagata pueata, taofi se lima mafanafana i lau ato ata e faʻamafanafana ai maa ina ia e le misia le ata atoatoa!


Taimi meli: Nov-12-2020