b9a5b88aba28530240fd6b2201d8ca04

tala fou

O le Ta'iala Sili I le Fa'atauina o Toe Fa'amafanafana Ile Tele

Fa'ailoa:

O tamatamaivae mafanafana e taua e sasa ai masina malulu, mafa'amafanafana tamatamaivaefa'amaonia o le fofo sili lea.Pe o oe o se tagata e fiafia i fafo, faimalaga soo, pe na o le manaʻo e faʻamalieina ou vae, o le faʻatauina o tamaʻi mafanafana e mafai ona sefe ai lou taimi ma tupe.I totonu o lenei ta'iala atoatoa, o le a tatou su'esu'e i le lalolagi o tama'i vae mafanafana, su'esu'e o latou fa'amanuiaga, ituaiga, ma le mea e maua ai fa'atau sili pe a fa'atau fa'atasi.

Fa'amanuiaga o le fa'atauina o tama'ivae fa'amafanafana fa'atele:

1. Tau taugofie: O le fa'atauina o tama'i vae mafanafana i le tele e mafai ai ona e fa'asaoina tupe e ala i le fa'aogaina o ofo mai le au fa'atau oloa.E masani lava, e fa'atau atu e le au fa'atau oloa oloa i se tau maualalo o le iunite, ma avea ai ma filifiliga taugofie mo i latou o lo'o mana'o e fa'aputu i toe fa'amafanafana.

2. Fa'afaigofie: O le i ai o se su'esu'ega tele o fa'amafana o tamatama'ivae e mautinoa ai o lo'o e sauni i taimi uma mo na aso malulu.Pe o e fuafuaina se malaga tolauapi i le taumalulu po o le suʻesuʻeina o se nofoaga faaseʻe, o le i ai o se sapalai faifaipea o tamaʻivae mafanafana o le a faʻamafanafanaina ai ou vae i lau gaioiga atoa.

3. Faasoa atu i isi: O le faatauina o tama'i vae mafanafana i le tele e mafai ai foi ona e faasoa atu le mafanafana i aiga, uo, pe foai atu foi ia i latou o loo manaomia le fesoasoani.O le mafai ona tuuina atu le mafanafana i isi i masina malulu o se mea e faamalieina moni ai.

Toe fa'amafanafanaina tele

Ituaiga o tama'ivae mafanafana:

1. Fa'avevela Toe Fa'amama: O mea'ai fa'aoga tasi ia e maua ai itula o le vevela vave.E masani ona pipii ma faigofie ona fa'aoga i fafo o totini po'o seevae.Lelei mo le fa'aoga pu'upu'u, fa'avevela toe fa'amafanafana e ta'uta'ua i tagata sopo, ta'a'alo, ma tagata o aso uma e su'e se vaifofō fa'amafanafana vave.

2. Toe fa'avevelaina Toe fa'amafanafana: O nei mea fa'amafanafana fa'apitoa e iai le fa'aopoopoga fa'aopoopo o le toe fa'aaogaina.E masani lava ona fa'aola ma fa'aalia le tele o fa'a'avevela, e maua ai tulaga fa'amalieina ma fa'amanino.O mea fa'amafanafana toe fa'aaogaina e lelei tele mo le fa'aoga umi ma e mafai ona toe fa'aaogaina i le tele o taimi i vaitau malulu.

O fea e maua ai tau sili ona lelei:

1. Fa'atau oloa i luga ole laiga: O le initaneti o se 'oa fa'atau oloa fa'atau oloa fa'amafanafana vae.E masani ona ofoina atu e le au fa'atau oloa fa'atauva'a fa'atulafonoina tau fa'aitiitiga pe a e fa'atau fa'amafana toevae i le tele.E le gata i lea, latou te ofoina atu le tele o ituaiga, ituaiga ma aofaʻi e fetaui ma ou manaʻoga.

2. Fa'atauoloa i fafo: Fa'atau oloa i fafo i le lotoifale, e pei o faleoloa tolauapi ma mea ta'aloga, e masani ona fa'aputuina mea fa'amafanafana vae.Atonu e iai a latou fa'atauga fa'avaitaimi po'o le tele o fa'aitiitiga, o lea e aoga ai le siakiina o fefa'atauaiga i le tagata lava ia.

3. Fa'atauga Fa'avae: Mafaufau e 'au'au faatasi ma uo, aiga, po'o tagata faigaluega e ono fiafia fo'i e fa'atau fa'amafana vae i le tele.O le tu'ufa'atasia o au fa'atonuga e mafai ona fesoasoani ia te oe e te agava'a ai mo le tele o fa'aitiitiga po'o ni ofo fa'apitoa, e tu'uina atu i tagata uma e aofia ai fa'amanuiaga o tau fa'atau si'itoa.

I le faaiuga:

O le teu fa'afaigaluegaina o se tama'ivae mafanafana i le tele e ofoina atu le tele o mea lelei i tulaga o le gafatia, faigofie, ma le mafai ona fa'asoa atu lou mafanafana i isi.I le malamalama i ituaiga eseese o loʻo avanoa ma le mea e maua ai le sili ona lelei, e mafai ona e mautinoa ua e saunia mo le taumalulu o loʻo sau.O lea, fa'atau se tama'ivae mafanafana i aso nei ma fai tamatamaivae malulu o se mea o le taimi ua tuana'i!


Taimi meli: Oke-11-2023